het einde in zicht - Reisverslag uit Lansing, Verenigde Staten van Willie Eeten - WaarBenJij.nu het einde in zicht - Reisverslag uit Lansing, Verenigde Staten van Willie Eeten - WaarBenJij.nu

het einde in zicht

Door: Willie/hermine

Blijf op de hoogte en volg Willie

29 Juli 2005 | Verenigde Staten, Lansing

het laatste nachtje amerika is aangekomen,vandaag zijn we na 3 weken rondtrekken weer terug in plainfield .
morgen (voor jullie vrijdagnacht )vliegen we terug naar nederland.we hebben veel gezien en meegemaakt maar we kunnen ondanks alles met een tevreden gevoel terugkijken.
we hebben ook heel veel mooie dingen gezien en meegemaakt.
de niagara watervallen was wat mij betreft het mooiste en de enorme gastvrijheid en behulpzaamheid van tom en deb was ook geweldig om mee te maken.
en voor marjo als je dit leest als jij hier ook was zou je je samen met mij een slanke den voelen ik heb nog nooit zoveel DIKKE MENSEN gezien van jong tot oud zo erg dat ze soms amper in staat zijn te lopen. maar dat is hier normaal denk ik. bedankt voor jullie belangstelling en hebben jullie een keertje zin om de verhalen te horen of te zien vanaf zaterdagmiddag zijn we weer thuis. we horen het wel groetjes allemaal willie en hermine

• 30 Juli 2005 - 16:45

Bram:

He Willie en Hermine!

Zo te lezen allemaal hebben jullie t wel goed gehad. Ik kom nog een keer langs om de foto's te bekijken!

Groeten Bram

• 31 Juli 2005 - 12:49

Roos,ton,annie,theo:

willie en hermine,
    annie probeert je te bellen maar je voicemaile staat aan,we willen komen ,
    liggen jullie nog in bed
    om 2.30uur? misschien toch
    een jetleg ofzo we gaan nu naar het boerenbondsmuseum in gemert en bel maar op mijn mobielnr of dat van ton. groetjes en tot ziens.

• 01 Augustus 2005 - 07:17

Ria - Wim:

We hebben gehoort dat jullie inmiddels thuis zijn, we komen wel een keertje langs om de foto,s en de verhalen te zien en aan te horen.
    zijn jullie deze week weer gewoon aan het werk?

• 02 Augustus 2005 - 17:21

Marjo En Martien:

ik denk,kijk toch nog ff op de site en jawel toch nog een berichtje.inmiddels hebben we alweer mailkontakt gehad,maar dat van die dikke dames enz. spreekt me wel aan Hermine.Als ik weer eens een afvalaanval krijg ga ik lekker dikke mensen kijken in Amerika. tot gauw. Marjo