goed nieuws
Door: Willie
Blijf op de hoogte en volg Willie
04 Juli 2005 | Verenigde Staten, Plainfield
zoals jullie schijnbaar al hebben gehoord heb een klein ongeluk gehad , maar ik hebt het gelukkig goed overleefd en allen wat schrammen en bulten en de motor, hij zit van voren in elkaar en en voor verdere is het alleen maar blikschade.
nu ik ben terug gevlogen naar chigaga en een taxi gepakt naar plainfield en verblijk ik nu.verder kan ik jullie vertellen dat jan op terug weg is en zoals ik heb vernomen komt hijdeze week terug in plainfield,maar wie weet wat hij nog meer wil zien.en hermine mijn vrouw komt aanstaande zaterdg naar chigago om nog ongeveer 3 weken vantie hier te houden, wat ik zeer prijs stel, dus mensen zodra hermine hier kun je ons volgen wat wij gaan doen
vele groetjes uit planfield [chigago]
05 Juli 2005 - 01:30
Willie:
hallo ik doe elke keer een paar foto' plaatsen waar ik ben geweest
groetjes -
05 Juli 2005 - 14:08
Piet:
Hallo Willie,
Gelukkig hebben we gehoord/gelezen dat je het er goed van af hebt gebracht.
Trouwens hoe is het weer in Plainfield. Moet je nog steeds veel drinken, vanwege de hitte. Dat is fijn dat Hermine naar Chigaco komt. Huur je, als Hermine er is een auto of een motor, met duo-zit?
Groetjes -
05 Juli 2005 - 16:16
Willie:
hoi piet ik heb een dogde gehuurd en ik kan je zeggen hij rijdt lekker.
heb jullie een goede vakantie gehad en mooi weer hier is het weer nu 30 graden en dat is nog voor de middag.
groetjes willie -
05 Juli 2005 - 17:44
Wim:
Hoi Willie,
Hoe is het ermee, gaat het een beetje?
Ik heb gelezen dat Hermine ook richting Chicago komt!
En straks nog naar Griekenland, als je nog maar Nederlands kunt straks als je eindelijk weer toevallig weer eens een keer naar Nederland komt!
Maar je moet maar zo denken: wat je gehad hebt nemen ze niet meer van je af. Dus ik zou zeggen ga zo door, het is leuk, ik kan er beetje over meepraten. -
06 Juli 2005 - 16:52
Willie:
met mij is het harstikke goed wim het wel nede4rlands leer niet af dus niet bezord over en zaterdeg komt hermine en maandag gaan we weg en gelukkig is het hier mooi weer en ik geniet van iedere dag dus ik probeer het onderweg op deze pagina te zetten waar wij heen gaan en zo groetjes -
06 Juli 2005 - 16:54
Wiile:
als jullie wat willen vragen ik ziehet wel en AUB let niet op mijn schrijf fouten ik heb daar een reden voor het is dan in engels en dan weer in het nederlands
vele groetjes