santa fe in new mexico - Reisverslag uit Chicago, Verenigde Staten van Willie Eeten - WaarBenJij.nu santa fe in new mexico - Reisverslag uit Chicago, Verenigde Staten van Willie Eeten - WaarBenJij.nu

santa fe in new mexico

Door: Willie Jan

Blijf op de hoogte en volg Willie

15 Juni 2005 | Verenigde Staten, Chicago

hallo folk,s
hier dan eigenlijk een nieuw bericht van uit new mecico, hier bij dit informatie centrum kan ik even internetten dus hier wil ik ook dat heelaas de foto's niet kan laten zien,want je hebt wel internet maar je moet je eigen lapttop hebben, maar ik gelukkig een nieuw bericht maken.
wij zijn al over de helft van de route 66
en wij hebben lekker soms 40 graden en soms ook door de regen 25 graden.
vele groetjes uit santa fe.

• 15 Juni 2005 - 22:57

Jochem ---ria:

het gaat zover goed , echt iets voor jullie, bedankt voor het berichtje, het is hier zeer warm en soms regen, groetjes van jan en tot ziens

• 15 Juni 2005 - 23:00

Aan Iedereen:

bedankt en tot de volgende keer.

• 16 Juni 2005 - 11:48

Marco, Sandra, Damian& Kelly:

Zo te lezen hebben jullie het nog steeds naar jullie zin,dus nog heel veel plezier.[p.s. Jan,nog van harte met je 59ste verjaardag].Groetjes van M.S.D.K

• 16 Juni 2005 - 16:11

Peggy:

hoi hoi, hoe staat het leven? Hier alles goed.Bij ons wordt het nu ook lekker weer hoor, tenminste dat zeggen ze. He Willie, merk je daar nou iets aan de vrijspraak van Michael Jackson?
    Liefs, Peggy

• 16 Juni 2005 - 17:49

Hallo,

Vandaag heb ik Willie gesproken. Ze moeten nog 1,5 uur rijden dan zijn ze in Las Vegas, onder Santa Fé.
    Las Vegas in New Mexico wel te verstaan is geen gokstad. Vanavond gaan ze naar een museum, daar gaan Willie en Jan cowboys en indianen bekijken. Ze blijven één nacht over. Vrijdag gaan ze naar het indianen reservaat, daar moeten ze met de bus. De motoren moeten ze stallen. Ze zitten nu nog 160 mile van Arizona.

Groetjes

• 16 Juni 2005 - 20:40

Bram:

Ha die willie! Het lukt al aardig met je site zie ik! Leuk om te horen dat je alles goed maakt! Ik ben wel benieuwd naar de foto's! 't schiet al aardig op. Ga je eigenlijk ook nog naar Yosemite, Death valley en Grand canyon?

Als je nog vragen hebt over de site kun je nog altijd even mailen!

Groeten Bram

• 17 Juni 2005 - 20:40

Joop Timmers:

Ja, het gaat goed zie ik, ik ben even ,t water op geweest , dus heb ik een stukje gemist. Maar ik zie dat je over de helft ben. Niet vóór op schema lopen jongens , want het was toch de bedoeling om er ook nog van te genieten! ? groetjes

• 18 Juni 2005 - 18:17

Wim:

Willie/Jan
    laat eens wat foto's zien, als het mogelijk is.
    Hoe gaat het verder, geen zadel of polspijn?
    is het wel leuk om te doen?
    je weet maar nooit waar je nog eens komt!

• 19 Juni 2005 - 00:48

Aan Iedereen,

Willie en Jan zijn in de laguna naar de indianen geweest.
    Daar hebben ze de ijs-grotten bezocht, met een temperatuur beneden de nul graden celsius. Aan de andere kant was 10.000 jaar geleden een lava uitbarsting geweest.
    Nu, d.d. 18-6-2005, tijd 19:00 uur, verblijven ze in Gallup, dat ligt in New-Mexico.
    Ze zijn nog 20 mile voor Arizona.
    Groeten van Willie/Jan

• 19 Juni 2005 - 06:10

Jochem En Ria:

hoi allebij
    jullie gaan goed zo te horen ben wel benieuwt naar de fotos hoop dat jullie ook een hoop gezien hebben en nog gaan doen nou we horen wel weer van jullie groetjes en scheur ze

• 19 Juni 2005 - 07:37

Hermine:

vanochyend heeft willie nog gebeld.er zijn daar wel overal internet aansluitigen maar geen p.c dus heb je een laptop nodig maar helaas geen foto,s of berichtje zo gauw als mogelijk is zien jullie het piet had het over 0 gr.
    maar overdag is het daar tussen de 40 a 45 gr. dus ben ik even blij dat ik niet daar, ben verder vele groeten aan iedereen van de motormuizen

• 19 Juni 2005 - 21:11

19.06.05 23:01 uur
    Aan Iedereen,

Willie en Jan zijn van Gallup (New Mexico) onderweg naar Flagstaff (Arizona) en slapen daar ook.

• 20 Juni 2005 - 17:19

20.06.05

Aan iedereen,

Willie en Jan gaan vlakbij Flagstaff,(Grand Canyon), een rondvlucht maken met een helicopter.
    Willie heeft tot nu toe iets meer dan 200 foto`s gemaakt.

• 20 Juni 2005 - 19:28

Willie:

hoi peggy ja van michel jacksen die is vrij gesproken, en we zijn nu op de grand canyon, en we gaan dadelijk een rond vult makem met de helie.
    groetjes w

• 20 Juni 2005 - 19:29

hee marco
    onze jan is 60 geworden je vergist je eigen een jaar
    groetjes

• 20 Juni 2005 - 19:33

Willie:

hee die bram, ja het lukt ik hebt hier erg naar mijn zin ik ben op de grand canyon en vanavond gaan wij weer terug naar flagstaff om de overnachting te maken, ik heb nu heelaas mijn snoertje niet bij van de camera anders had ik er foto's opgezet.
    groetjes willie

• 20 Juni 2005 - 19:39

Willie:

ha die wim nee ik heb nog geen zadelpijn alleen het jammer dat de route 66 veel langs de3 snelweg gaat , dus je gaat erop en eraf om de bezoekjes afteleggen.ja het wel leuk om het te doen .
    groetjes willie

• 21 Juni 2005 - 13:28

Ria:

Het is hier nu erg warm (ongeveer 35 graden).
    Zondag de familiedag, barbecue bij jouw thuis gehad. Dit was gezellig en lekker! Vooral de bananen van Yon smaakte naar meer.
    En je weet het. Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel!!!
    Nog veel plezier en geniet er van.