route 66
Door: Willie Jan
Blijf op de hoogte en volg Willie
20 Juni 2005 | Verenigde Staten, Chicago
wqe zijn nu op de grand canyon, vanuit flagstaff en en gaan vanavond daar weer slapen, dat is ongeveer 160 mile op en neer, en morgen gaan richting La de gokstad van amerika.
groetjes aan iedeen
20 Juni 2005 - 20:07
Henk En Betty:
het is hier skon weer en het dooit hard +35 graden
groetjes en niet te veel gokken ook de groeten van Mia en Jan -
20 Juni 2005 - 20:44
Joop:
Zo te horen hebben jullie het best naar je zin , houwe zo!! veel plezier jongens , en sucses.
Groetjes. -
21 Juni 2005 - 06:42
Jochem Em Ria:
heet he
wat een mazzel hier ook
hihi groetjes
oja niks doen wat ik ook niet zo doen jan??????? -
22 Juni 2005 - 13:23
Piet:
Zo Willie en Jan, het gaat jullie goed in het warme Amerika.
Voorlopig kan ik deze site niet meer bijwerken, omdat ik morgen-vroeg, een excursie vakantie doe naar Oostenrijk.
Hermine, het zou fijn zijn, als je, je 10 cijferige gsm nr aan mij doorgaf i.p.v. 8 , dan kan ik vanuit oostenrijk jou even bellen om te horen hoe het met Willie en Jan gaat.
Groetjes -
22 Juni 2005 - 17:41
Wim:
Dat je niet verdwaalt daar in de Grand Canyon, je zal echt niet de eerste zijn.
Super mooi daar he.
Er zitten daar ook Hagedissen van zo,n slordige 1,1 meter lang.
maar ook andere roofdieren, kijk wel een beetje uit daar. -
22 Juni 2005 - 23:01
Willie:
nog allemaal bedankt ik ben in las vegas en het is hier boven de 40 graden en eergiesten ben ik niet verdaald op de grand canyon dat kan je ook niet met de helicopter morgen 24 06 ga ik weer terug naar de oude route 66 dit was een omweg van 210 mile groetjes uit las vegas het eel mooi om het te zien en als ik terug bij needles ga ik richting los angels
en dan 450 mile naar sant monica
i see you -
22 Juni 2005 - 23:03
kijken jullie nog op 15 06 pagina daar heb nog een paar recatie staan
groejes -
24 Juni 2005 - 04:36
Wim:
Willie bedankt voor je leuke sms bericht het was wel vroeg 5 uur, maar wel leuk. -
25 Juni 2005 - 06:57
Patrick & Yon:
Hoi Willie,
niet je hele pensioentje gaan vergokken daar in Las Vegas of stiekum gaan trouwen met Jan hé daar in zo'n Elvis-kapelletje.
Leuk dat je het zo goed naar je zin hebt en zo geniet. Hier is zoals je al vernomen hebt ook lekker tropisch warm. Tot snel! Ook de groeten aan Jan. Gr. Yon & Patrick. -
25 Juni 2005 - 15:36
Piet:
Hoi Willie, nog bedankt voor je sms-je. Mijn sms-je zal je nu wel gehad hebben.Zoals je ziet, hier in Oostenrijk hebben ze gelukkig ook internet, dan kan ik je volgen waar je bent.
Ga onderweg niet te snel en geniet van de omgeving,
groetjes van Piet -
25 Juni 2005 - 22:01
HERMINE:
SLECHT NIEUWS
willie heeft een ongeluk gehad
zelf is hij er gelukkig met lichte verwondingen afgekomen er kwam een mevr.door rood licht en schepte hem hij is over de auto gevlogen de moter is total los die vrouw had 2 kinderen in de auto die zijn naar het ziekenhuis vervoerd naar het zich laat aanzien ook met lichte verwondingen gelukkig.
het moterrijden is nu over er moet nog van alles geregeld worden natuurlijk maar dat komt wel goed hij heeft een geluk bij een ongeluk dat martin de zoon van jan polieagent is en die zal het verder wel mee regelen.
gelukkig kan hij het nog na vertellen
tot zover groetjes hermine -
25 Juni 2005 - 22:09
Wim:
Ik had het intussen gehoord maar kon Hermine niet bereiken.
Blij te horen dat de verwondingen toch nog meevallen.
We horen verder nog wel hoe het afloopt, als we iets mee kunnen helpen horen we het graag. -
26 Juni 2005 - 12:27
Imke:
Hey willie ik las je verhalen nog eens. wel heel erg dat je nou een ongeluk hebt gehad. Ga je nou niet meer verder? dat is wel super balen zeg. hoop dat alles goed komt en dat je er toch nog van kan genieten die tijd dat je er nu nog bent. Je hebt tot nu toe op het ongeluk na wel al heel veel leuke dingen gedaan lees ik. nog veel plezier in ieder geval.Jij maakt wel wat mee zeg grand canyon new mexico las vegas das niet niks willie. hoop dat alles goed komt groetjes imke -
27 Juni 2005 - 08:49
Marjo En Martin:
Hoi Wil,jongen dat is ff schrikken,las net een mailtje van Hermine.Tjee wat jammer dat je droom zo moet eindigen.Maar makker je bent gelukkig nog jong je kan het over doen en weet je dan ga ik lekker achterop,val je maar op mij dat is zachter dan het asvalt.
Heel veel sterkte daar in dat verre Amerika.groetjes aan je broer Jan,die zal ook wel gschrokken zijn. -
27 Juni 2005 - 21:32
Henk En Betty:
Jammer dat je rit zo moet eindigen gelukkig zelf niks groetje en tot mails -
29 Juni 2005 - 03:56
Willie:
hallo allemaal ik gelukkig heel en ben weer in chigago en zit weer helemaal te genieten van de zon het het is gelukkig allem aal met de verwondingen mee gevallennog maals allemaaal bedankt voor het mee leven voor mij jullie horen tot gauw gr willie -
29 Juni 2005 - 15:21
Hallo Willie,
Is dat even schrikken,
Wij zijn blij dat je er heelhuids bent afgekomen.
Wij zullen wel van je horen, als je weer thuis bent.
Groeten uit Oostenrijk -
29 Juni 2005 - 18:36
Henk En Wilma:
dat is jammer voor je Willie, gelukkig ben je er zelf goed van af gekomen.
ik las dat de motor total los is dat is jammer.
groeten van Henk en Wilma -
29 Juni 2005 - 19:38
Hermine:
hallo allemaal9 juli vlieg ik ook naar chicago dan gaan we samen die laatste weken daar nog even genieten als het goed is.zo kan willie zijn vakantie toch nog leuk afsluiten. -
30 Juni 2005 - 00:01
Willie:
ja jullie kunnen het goed lezen , maar ik heb op zich een goede vakantie en heel goed weer en mijn droom is toch uit gekomen, de route 66 heb ik toch geredenen met de die tours erbij heb ik toch 3300 mile gereden en dat was toch fijn, maar onze isa op de terug weg ik heb vandaag nog gesproken hij was bij denver in de buurt en hij dacht volgende week hier weer terug te zijn in chigago maar mischien ziet hij nog meer leuke dingen en duurt de voor hem nog watlanger?maar goed vele groetjes van jan en mij -
30 Juni 2005 - 20:07
Jeanette En Andre:
Willie, wat ontzettend jammer voor je dat je droomreis nu zo moet eindigen, maar gelukkig komt er weer een fleurig eindstuk aan, want Hermine komt ook naar Amerika. Zie je wel, ze kan je gelukkig niet missen. Wij hopen dat je er ondanks deze flinke tegenvalaler toch nog een leuke tijd van kunt maken. Geniet ervan!
groetjes -
01 Juli 2005 - 17:30
Willie:
ik ben nu in plainfield en heb eenhuur auto verder gaat alles met mij en ben de buurt hier aan het verkennen met onze jan gaat alles goed hij is op de terug weg vele groetjes van aan iedereenen van mij ook
groetjes